Охранителни ролетки

Охранителните ролетки са най-надеждният начин за защита на Вашият магазин, офис, заведение или дом. Изработват се от прахово боядисани стоманени компоненти, като има възможност за поставяне на гумени уплътнения и четки, с цел по-безшумната експлоатация.
При по-големите размери се препоръчва поставянето на автоматика, като за аварийно отключване /при евентуално спиране на тока/, се предлагат UPS-и или кутия с жило, за аварийно отстопоряване.

Тип Плътни


Изработват се от стоманени, поцинковани ламели с електростатично покритие и дебелина на ламелата 0,7мм. Всички носещи елементи и декоративна кутия са изпълнени от поцинкована стомана. Ламелите могат да бъдат и с перфорация – фина и едра.

Плътна охранителна ролетка Модели


Тип Оплетка


Тези ролетки се изпълняват от огънати стоманени пръти с дебелина Ф 8мм, които са галванизирани и електростатично боядисани. Захващането на отделните пръти става със стоманени скоби. Характерно е, че през тях може да се достигне до стъклото и затова най-често се поставят от вътрешната страна на витрината, като се използва възможността да се вижда през тях.

 Тип Оплетка

Тип Термоизолирани


Ламелите на вратите са изработени от алуминий или стомана, запълнени с полиуретанова пяна. Дебелината на ламелите е 18мм, а височината 77мм, като осигуряват много добра шумо и топлоизолация.

Този тип охранителни ролетки се използват при затварянето на промишлени обекти, при които се изисква запазване на температурата в помещението, като размерите на вратата могат да са с ширина до 12м и височина до 8м.

Термоламели