TROCAL

TROCAL е един от водещите доставчици на прозоречни системи от пластмаса

Като истински пионер в бранша – преди 50 години TROCAL разработва първия серийно произведен прозорец от пластмаса – марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара продукти и услуги.

TROCAL 70 и 76


Системи с дълбочина на вграждане 70 и 76 мм

С InnoNova TROCAL разработва една новаторска и елегантна прозоречна система ориентирана към естетичното и модерно производство на прозорци. Неговата тясна видима част гарантира елегантност на профила и същевременно голяма стъклена площ. Така в помещенията влизат повече светлина и жизнерадост.
Този атрактивен дизайн и отличните топлоизолационни качества се постигат с едва  70-милиметрови профили, без оглед на това, дали системата е със средно или прилягащо уплътнение.

TROCAL InnoNova обединява в себе си много новаторски детайли:

– привлекателен външен вид
– почти невидими уплътнения
– елеганти решения за пасивното крило
– множество цветове
– атрактивни очертания

Конструктивна ширина – 70мм;
Брой камери – 5;
Стъклопакет – двоен 24; троен 36мм;
Топлопроводимост 1.2 W/m²K;

Конструктивна ширина – 76мм;
Брой камери – 5;
Стъклопакет – двоен 32мм; троен 32 и 40мм;
Топлопроводимост 1.2 – 0.9 W/m²K;

TROCAL 88


Приятното чувство да си открил точната мярка.

TROCAL 88 е мярката за високи изисквания и за превъзходство, непостижимо дори с по-големи дълбочини на профила.
Благодарение на извънредната си конструктивна якост новият профил става еталон за солидна надеждност и техническо съвършенство: приятното чувство и съзнанието, да си открил правилната мярка и да си създал точния продукт – за днешния ден, и за бъдещето.

С TROCAL 88 се разкрива вълнуваща нова страница в модерното строителство, при която с новата профилна конструкция се постига извънредно тясна видима част – много елегантна и с перфектни пропорции. С TROCAL 88 пластмасовият прозорец намира своето място при изграждането на претенциозни дизайнерски постройки. С TROCAL 88 е постигнат качествен скок към едно по-високо ниво на обитаване и живот.

 

Конструктивна ширина – 88мм;
Брой камери – 6;
Средно гумено уплътнение;
Стъклопакет – троен 40мм и 50мм;
Топлопроводимост 0.9 – 0.8 W/m²K;