ДОГРАМА

ОБКОВ

Обковът за прозорци не е само набор от механизми: панти, дръжки, брави, заключващи елементи. Висококачественият обков дава увереност при боравенето с прозореца / вратата. Той функционира правилно, улеснява използването, дори на по-масивни крила, издържа дълго време и се поддава на проста настройка и ремонт.
Качеството на обкова определя колко удобно ще използвате вашите дограми и колко дълго ще издържат.

За да изберете правилните аксесоари за PVC и Алуминиев прозорец, трябва да знаете, че надеждните обкови се характеризират с плавно отваряне и затвяряне, и не изискват използването на сила. По-дългата гаранция на продукта, също гарантира неговото качество.

За правилното функциониране на прозорците препоръчваме обковите на немските марки Maco и Siegenia. Също така с висока популярност и качества се отличават марките Roto, G-U, Winkhaus, Hautau.

Немският обков е проектиран за голям брой цикли на отваряне-затваряне. Често тази стойност е над прага, което е нормално за прозорците и вратите използвани вкъщи. Влагането на по-малко устойчиви на износване материали, в евтините модели обкови и аксесоари на някои марки обкови, Ви позволява да спестите от цената на прозорците, но това е за сметка на качеството и по-дългата безпроблемна употреба.

Предлаганите от нас обкови са:

СРАВНЕНИЕ ОБКОВИ ПРИ РАЗЛИЧНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ
  
  

MACO (Германия)

Преимущества:
– Удобна система за регулиране;
– Вариант за противовзломен обков степен WK0-WK3;
– Разнообразие от форми за прозорци;

Недостатъци:

Siegenia(Германия)

 

 

 

 

 

Wink Haus
(Германия)

Преимущества:
– Подобрена защита срещу неправилно отваряне;
– Защита от провисване;
– Разнообразие от форми за прозорци;

Недостатъци:

Преимущества:
– Удобна система за регулиране;
– Вариант за противовзломен обков степен WK1-WK2;
– Разнообразие от форми за прозорци;

Недостатъци: