ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ

Охранителни ролетки

ЗА ПО-СИГУРЕН ДОМ, ОФИС, МАГАЗИН

Охранителните ролетки са най-надеждният начин за защита на Вашият магазин, офис, заведение или дом. Изработват се от прахово боядисани стоманени компоненти, като има възможност за поставяне на гумени уплътнения и четки, с цел по-безшумната експлоатация.
При по-големите размери се препоръчва поставянето на автоматика, като за аварийно отключване /при евентуално спиране на тока/, се предлагат UPS-и или кутия с жило, за аварийно отстопоряване.

ПРЕДЛАГАНИ МОДЕЛИ

ПЛЪТНИ

Изработват се от стоманени, поцинковани ламели с електростатично покритие и дебелина на ламелата 0,7мм. Всички носещи елементи и декоративна кутия са изпълнени от поцинкована стомана. Ламелите могат да бъдат и с перфорация – фина и едра.

ОПЛЕТКА

Тези ролетки се изпълняват от огънати стоманени пръти с дебелина Ф 8мм, които са галванизирани и електростатично боядисани. Захващането на отделните пръти става със стоманени скоби. Характерно е, че през тях може да се достигне до стъклото и затова най-често се поставят от вътрешната страна на витрината, като се използва възможността да се вижда през тях.

ТЕРМОИЗОЛИРАНИ

Ламелите на вратите са изработени от алуминий или стомана, запълнени с полиуретанова пяна. Дебелината на ламелите е 18мм, а височината 77мм, като осигуряват много добра шумо и топлоизолация.

Този тип охранителни ролетки се използват при затварянето на промишлени обекти, при които се изисква запазване на температурата в помещението, като размерите на вратата могат да са с ширина до 12м и височина до 8м.