PVC дограма

С поставянето на нови прозорци, изработени от РVС профил, постигаме:

  • По-добра топлоизолация – в съчетание с подходящ стъклопакет – нискоемисийно или високоенергийно стъкло (според изложението на стаята), постигаме намаляване на коефициента на топлопреминаване под 1,4W/m2K, което значително намалява сметките ни за отопление през зимата;
  • По-добра шумоизолация – в зависимост от избора на стъклопакет (двоен или троен), постигаме високи нива на изолация (с до 41dB), което ни спасява от силния шум на големия град;
  • По-лесна поддръжка – вече нямаме нужда от маджун и боя. С минимални усилия за почистване, дограмата е като нова;

Предлагаме РVС профили Rehau, Kommerling, Trokal, Aluplast, Profilink (4, 5 или 6 камерни), с конструктивни ширини 60, 70, 76, 80, 86 и 88мм, с голям избор от стъклопакети – двойни или тройни.


Консултацията от нас 🙂
Изборът и оформлението оставяме на Вас 🙂

   Rehau logo   Trocal logo

Profilink logo      

*За повече информация относно профилите, кликнете върху картинките.

 
Вземете и на изплащане с     unicredit  и  
JETCREDIT-1

⇒ Само срещу лична карта.              

⇒ На място в офиса!

 

Прозорци по програма Енергийна Ефективност,
от
 ОББ и Пиреос Банк ♦

За да кандидатствате по програма Енергийна ефективност, е необходимо да представите оферта в избраната от Вас банка, която може да получите в нашия офис или като ни изпратите запитване на office@u-proekt.com, като посочите: три имена, телефон, e-mail и точен адрес на монтаж. В “Относно” напишете Енергийна ефективност.

* Всяка от банките има определени условия за кандидатстване, с които може да се запознаете на техните сайтове ОББПиреос Банк.