ВЪТРЕШНИ ЩОРИ

РИМСКИ ЩОРИ

Римските щори представляват парче плат, което “облича” прозореца. При събиране на плата, той се надипля, като придава артистичност в интериора. Римските щори стават все по-популярни през годините до голяма степен благодарение на своя шик и стилен дизайн. Когато щорите са затворени, те изглеждат като отделно плоско парче плат, едновременно елегантно и стилно. Когато са отворени, надипленият плат е еднообразен и структуриран, което е още една причина да са толкова популярни. Гамата от възможности за римски щори по отношение на избора на плат е обширна, което означава, че можете лесно да намерите идеалната комбинация за вас.

Материите са изработени от 100% полиестерни материали – могат да се свалят за пране.

Технически Характеристики РИМСКИ ЩОРИ

Щорите могат да се монтират върху прозорец, стена или таван, в зависимост от избрания модел. Подходящи са и за по-големи размери, където няма възможност за монтаж на друг модел щори.
Платовете са изработени от 100% полиестерни материали, антистатични, неполепващи прах и миризми. Платът е закрепен посредством велкро лента и е лесен за демонтаж и пране.

Задвижването е посредством синджир – удобно и лесно за ползване. За щори, които се монтират върху стена/таван се предлага и електрозадвижване.

Предлаганите цветове профили са – бял, кафяв*, сив* и антрацит*.
*Тези профили се предлагат само при модел за монтаж върху прозорец;

Размери за монтаж върху прозорци:
Минимална ширина 40см;
Максимална ширина 150см;
Минимална височина 60см;
Максимална височина 200см;

Размери за монтаж върху стена:
Минимална ширина 40см;
Максимална ширина 270см;
Минимална височина 60см;
Максимална височина 270см;

Цена* 74 лв/бр.

*Посочената цена е за щора с размер 60/130 см, плат Азнар и бели профили. Не включва монтаж.