Сенници

Сенниците са функционално и естетическо решение за засенчване на тераси, прозорци, витрини, входове. Те са за тези, които искат да се наслаждават на свежия въздух и същевременно да са скрити от слънчевите лъчи.
Изработват се от здрава алуминиева конструкция и богата гама от акрилни платове.
Качествените материали и професионалната изработка гарантират дълъг период на експлоатация.

Сенник тип Балконски


Основното им предназначение е за монтаж на балкони, откъдето идва и името им. Монтират се на стена или таван. Водачите на сенниците и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за максимална здравина и елегантен дизайн.
Ръчно задвижване. Максимална ширина 6м.

Балконски Балконски

 

Сенник тип Чупещо рамо


Този модел сенник позволява покриването на по-големи площи.
Конструкцията е изработена от висококачествен алуминий, стандартно в цвят бял, но по желание може да бъде боядисана в цвят по избор.
Сенниците се разгъват/сгъват ръчно с манивела, по желание може да се моторизират и да се управляват с бутон, монтиран на стена или с дистанционно управление. Допълнително може да се добавят датчици за слънце и вятър.
Максимална ширина 7м.

 

 

Сенник тип Падащо рамо Класик


„Класик” е сенник с падащо рамо, чиито рамена са с вградени пружини за по-добра устойчивост на вятър, като плата се спуска до вертикално положение.
Този модел сенник е съчетава практичност и страхотна външност. Той е с достъпен и олекотен дизайн. Едно от основните му предимства е широкият спектър на приложение.
Максимална ширина 5м.