REHAU

ЗАЩО ДОГРАМА REHAU?

REHAU е известен немски бранд с над 70 години история.

Профилите са произведени в собствени заводи в Германия.

Прозорците ни спестяват разходи за енергия.

Функционалността е основен приоритет.

Модерен дизайн и широко портфолио от продукти сбъдват всяко ваше желание.

ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО!

Rehau 70

Rehau Ecosol повишава уюта във Вашия дом и пести енергия. Разнообразието на оформяне, дизайн и идеалната монтажна дебелина от 70 мм пасват перфектно на Вашите изисквания.
Прозорци REHAU Ecosol 70 реализират много добри показатели на топлинна изолация, спират надеждно студа и се грижат за уютен домашен климат.
Петкамерната конструкция намалява нивото на шума и с високото ниво на уплътняване Вашият прозорец е защитен срещу вятър, дъжд и лошо време. Антистатично обработения материал на профила предлага перфектна защита от дълготрайно замърсяване и лесно почистване.

Техническа характеристика на профила:

– 5-камерен PVC профил;
– Ширина на профила – 70 мм; Предлага се и във вариант водобранно крило;
– Uf – коефициент на топлопреминаване на профила – 1,3 W/m²K;
– Индекс на шумоизолация – 44 dB;
– Обков – MACO (Австрия);
– Стъклопакет – двоен 24мм, троен 32мм;

Rehau Synego 80

PVC профилната система за дограма Rehau Synego предлага троен стъклопакет, който да покрие вашите топлоизолационни очаквания, а също така да ви предпази и от досадния градски шум.

Както се подразбира от името на самата профилна система, нейната конструктивна ширина е 80 мм, а 6-камерната система използвана, за да се създаде Synego, действа като отличен изолатор, който ви кара да се чувствате наистина добре във вашият дом.

Коефициентът на топлоизолация, постигнат с PVC дограмата, изработена от тази отлична система на REHAU, е 0,9 W/m2K, което я нарежда до най-добрите решения използвани в отрасъла.

Повишената степен на устойчивост срещу вятър и дъжд, благодарение на интелигентно разработената профилна геометрия, ще ви даде усещането за надеждност и качество на дограмата.

Дограмата, разработена съгласно сертифицираната система на Rehau, е подходяща както за прозорци и вътрешни врати, така и за врати на балкони и тераси. Системата ви предоставя отлично качество, което бъдете сигурни ще ви се изплати няколко пъти през годините.

Здравината на системата е проверена в редица тестове за натоварване, благодарение на който е получила европейски сертификат за качество. Възможността тя да бъде екологично рециклирана я прави чест избор за хората ценящи опазването на околната среда.

Техническа характеристика на профила:

– Ширина на профила – 80 мм;
– Uf – коефициент на топлопреминаване на профила – 0.9 W/m2K;
– Повишена удароустойчивост;
– Брой камери – 6;
 Обков – MACO (Австрия);
– Стъклопакет – троен 42мм;

Rehau Geneo 86

Rehau GENEO – прозорецът изработен от материал за самолети. На изложение за прозоръчна техника Frontale 2008 година в Нюрнберг, Производителя на дограма Rehau  показва своето най-ново поколение профили GENEO®.

Интересното за тях, че се произвеждат от високотехнологичен материал RAU-FIPRO, който се използва при изработването на самолетни части, както се използва за определени части от болидите за Формула 1. Характерно за него е, че осигурява изключително висока устойчивост и защита от вятър. Това е първата в света PVC прозоречна конструкция, която се произвежда без стоманена армировка, притежавайки подобрените характеристики на дограмите, които притежават такава. RAU-FIPRO  притежава високоизолационни качества, чрез които спестява до 76% от разходите за отопление. Този профил се препоръчва за пасивни къщи.

Техническа характеристика на профила

– Конструктивна ширина: 86 мм / средно уплътнение;
– Брой камери: 6 камери;
– Топлоизолация: Uf до 0,86 W/m²K;
– Спестяване на енергия: до 76%;
– Материал: многослоен влакнест материал RAU-FIPRO, коекструдиран външен слой от високотехнологично RAU-PVC за най-добро качество на повърхността;
– Шумоизолация: без стоманена армировка до  Rw,P = 47 dB (с остъкление  Rw = 50 dB);
– Защита от взлом: до клас на защита 3, до клас на защита 2 без стомана;
– Въздухопропускливост: 4 (EN 12207);
– Херметичност при проливен дъжд: 9A (EN 12208);