TROCAL

TROCAL е един от водещите доставчици на прозоречни системи от пластмаса

Като истински пионер в бранша – преди 50 години TROCAL разработва първия серийно произведен прозорец от пластмаса – марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара продукти и услуги.

Trocal 70 и 76

Системи с дълбочина на вграждане 70 и 76 мм.

Новаторска и елегантна прозоречна система ориентирана към естетичното и модерно производство на прозорци. Тясната видима част на профила гарантира елегантност и същевременно голяма стъклена площ. Така в помещенията влиза повече светлина.
Този атрактивен дизайн и отличните топлоизолационни качества се постигат с едва 70 и 76мм профили, без оглед на това, дали системата е със средно или прилягащо уплътнение.

TROCAL обединява в себе си много новаторски детайли:

– привлекателен външен вид;
– почти невидими уплътнения;
– елеганти решения за пасивното крило;
– множество цветове;
– атрактивни очертания;

Trocal 88

Приятното чувство да си открил точната мярка.

TROCAL 88 е мярката за високи изисквания и за превъзходство, непостижимо дори с по-големи дълбочини на профила.
Благодарение на извънредната си конструктивна якост 6 камерният профил става еталон за солидна надеждност и техническо съвършенство: приятното чувство и съзнанието, да си открил правилната мярка и да си създал точния продукт – за днешния ден, и за бъдещето.

С TROCAL 88 се разкрива вълнуваща нова страница в модерното строителство, при която с новата профилна конструкция се постига извънредно тясна видима част – много елегантна и с перфектни пропорции. С TROCAL 88 пластмасовият прозорец намира своето място при изграждането на претенциозни дизайнерски постройки. С TROCAL 88 е постигнат качествен скок към едно по-високо ниво на обитаване и живот.