VEKA

VEKA е водещ световен производител на РVС профилни системи за прозорци

50 години производство на качествени профили за прозорци и врати от пластмаса. Марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара продукти и услуги.

Veka Softline 70

Класическа и съвременна система

Най-продаваната VEKA система  с широчина на профилите от 70 mm. Елегантни форми с леко заоблени ръбове, заемащи минимално пространство от прозореца, подходящи с неутралната си оптика за всяка строителна ситуация.

Здравина, отлични изолационни качества  и пълна съвместимост с другите 70-mm системи.

Veka Softline 82

Иновативна енергоспестяваща система според изискванията на бъдещето VEKA поставя със SOFTLINE 82 основата на прозоречния профил за бъдещето.

Защото при създаването на системата са отчитани не само съществуващите в момента стандарти, но и тези, които ще бъдат актуални в бъдеще време. SOFTLINE 82 с базова широчина на профилите от 82 mm е идеалната система, която отговаря на съвременните изисквания за ново строителство и саниране. Като цялостна система в качеството VEKA от клас А е икономически ефективна и лесна за работа. Гарантирани са екологичната устойчивост и рецикилиране.